Kiinteistö Etappi LKV

Henkilöstömme

Kai Suovanen

Olen Kai Suovanen ja olen myynnin, markkinoinnin ja kiinteistö­liike­toiminnan luotettava ammatti­lainen. Vastaan Kiinteistö Etapin myynnin ja markki­noinnin lisäksi Priima-Yhtiöiden markki­noinnista yli 30 vuoden työkokemuksella. Olen suorittanut markkinoinnin ja myyntijohdon MKT -tutkinnon sekä Keskuskauppa­kamarin kiinteistön­välit­täjän LKV- ja LVV -tutkinnot.

Olen työskennellyt aiemmin mm. Kiinteistö­asiantuntijana ja Kiinteistön­välittäjänä sekä myös yrittäjänä. Kauttani onnistuu sujuvasti asunto- ja kiinteistö­kauppojen lisäksi myös toimitilojen myynti ja vuokraus. Myyntiin tulevan kohteesi alustavan hinta-arvion sekä parhaat asunnonostovinkit annan veloituksetta ja luottamuksella.

+ 358 400 134 160
kai.suovanen@kiinteistoetappi.fi

Kristian Lindqvist

Olen Kristian Lindqvist, minulla on ollut ilo palvella Turun talousalueen asukkaita asunto­asioissa peräti yli 40 vuoden ajan.
Kauttani on vuosien varrella ostanut uuden kodin lähes 2000 perhettä. Asuntojen vuokraus sekä toimitilojen myynti ja vuokraus onnistuu myös kauttani.

+ 358 400 505 887
kristian.lindqvist@kiinteistoetappi.fi

Jari Rastas

Olen Jari Rastas ja Kiinteistö Etappi LKV:n (Isännöinti Etappi Oy) perustaja. Yrityksemme on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1987 alkaen.
Avustan sinua mielelläni kiinteis­tökehitykseen liittyvissä asioissa sekä ulkomaisiin kohteisiimme liitty­vissä asioissa.

+358 2 4780 330
jari.rastas@teollisuudenrakentajat.com

Olli Saha

Olen Olli Saha ja toimin Priima-Yhtiöiden kaupallisena johtajana vastaten mm. yhtiöryhmän kiinteistö­kehitys­hankkeista. Tähän liittyen palvelen sinua myös Kiinteistö Etappi LKV:n puolella kaikissa toimitiloihin ja kiinteistö­sijoittamiseen liittyvissä tarpeissa.

Kiinteistö­alan kokemukseni alkaa vuodesta 1989, ja olen suorittanut sekä LKV- että KJK-tutkinnot; koulutukseltani olen kauppa­tieteiden maisteri. Paitsi kiinteistöalalla, olen työskennellyt myös monipuolisesti sekä rakennus­tuote­teollisuuden, maan­rakentamisen että maahan­tuonnin johto­tehtävissä, joten tunnen asiakkaidemme tarpeet myös kaikkein oleellisimmalta kannalta, käyttäjän näkökulmasta.

+358 40 769 5955
olli.saha@priimayhtiot.fi

Kirsi Rantanen

Olen Kirsi Rantanen ja olen työskennellyt yhtiön palveluksessa hallinto­sihteerinä jo yli 20 vuotta. Vastaan Kiinteistö Etapissa osaltani yrityksen sujuvasta arjesta siten, että kaikki juoksevat asiat sekä paperi­työt tulevat hoidetuiksi ajallaan.

+358 2 4780 330
kirsi.rantanen@kiinteistoetappi.fi

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää

Soita +358 (2) 4780 351 tai lähetä sähköpostia info@kiinteistoetappi.fi