Myymässä asuntoa? Anna meidän auttaa

Etsimme kodillesi joka markkina­tilanteessa oikean ostajan ja mahdol­lisimman hyvän myyntihinnan

Oman kodin myynti voi olla elämän merkit­tävimpiä päätöksiä, johon liittyy yleensä myös suuri tunnelataus. Kiinteistön­välittäjän rooli on auttaa erottamaan järki ja tunteet toisistaan ja etsimään kodillesi kussakin markkina­tilanteessa oikea ostaja sekä mahdol­lisimman hyvä myyntihinta.

Me Kiinteistö Etappi Oy LKV:ssä olemme kiinteistövälityksen ahkeria työmyyriä, jotka voit ottaa avuksesi, kun olet myymässä asuntoasi. Olemme tehneet onnistuneita kiinteistö­kauppoja jo vuodesta 1987 Keskus­kauppakamarin pätevöi­tettyjen LKV-ammatti­laistemme voimin, joiden kattava kokemus ulottuu kiinteistö­kaupan ohella monille muille aloille. 

Käytämme työssämme moderneja kiinteistökaupan työvä­lineitä, ja haluamme osoittaa tuloksillamme olevamme luottamuksesi arvoisia.

Pyydä asian­tuntijamme tutustumaan myynti­kohteeseesi

Koska kaikki kodit ovat yksilöitä, teemme mielel­lämme kotisi välityksestä yksityis­kohtaisen tarjouksen siihen liittyvine hinta-arvioineen ja markkinointi­suunnitelmineen tutustumis­käynnin jälkeen. Pyydä siis asiantuntijamme käymään kohteessasi. Alustavat arvioinnit ja kohteisiin tutustumiset ovat luottamuk­sellisia ja veloituk­settomia. Hinnastomme löydät täältä.

Ostamassa asuntoa? Katso kohteet täältä »

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää

Soita +358 (2) 4780 351 tai lähetä sähköpostia info@kiinteistoetappi.fi