Muut palvelut

Tarjoamme monipuolisesti kaikki kiinteistöalan palvelut

Ostotoimeksianto. Oletko etsinyt jo pitkään unelmiesi asuntoa tai sopivia toimitiloja, mutta tuloksetta? Anna meille ostotoimeksianto, niin etsimme kohteen sinulle ja neuvottelemme siihen valmiiksi sopivan kauppahinnan.

Asiakirjat. Entä oletko jo tehnyt kiinteistö- tai asuntokaupat, mutta tarvittavat asiakirjat puuttuvat tai tarvitset apua kauppakirjojen laadintaan? Hankimme dokumentit ja teemme kauppakirjat puolestasi.

Kirjallinen hinta-arvio. Vai tarvitsetko kenties kiinteistöstäsi tai asunnostasi kirjallisen hinta-arvion pankkiasi tai kuolinpesää varten? Käytämme parhaita saatavilla olevia taustatietoja sekä toteutuneisiin kauppoihin perustuvia historiatietoja, ja tulemme paikan päälle tutustumaan ja tekemään kohteestasi realistisen hinta-arvion, josta saat halutessasi kirjallisen dokumentin käyttöösi.

Epätavalliset kohteet. Onko sinulla epätavallinen kiinteistökohde, jolle etsit käyttäjää, vuokraajaa tai ostajaa tai vaikkapa yhteistyökumppania? Verkostomme on erittäin laaja, ja pystymme yleensä auttamaan sellaisissa kohteissa, joihin muut eivät pysty. Kiinteistö Etapin pitkän linjan ammattilaisille mikään alaan liittyvä ei ole vierasta.

Katso myös tämänhetkiset myyntikohteemme »

Soita tai lähetä yhteystietosi info@kiinteistoetappi.fi

Kerro millaista palvelua tarvitset ja otamme sinuun yhteyttä luottamuksellisesti.